Sunday, 29 May 2011

KarAK

Siang tadi duk terpikir2 apa nak buat. Last2 kak long aku bg ilham pdku utk menonton wayang.Tanpa berfikir panjang aku pinjam laptop akak aku n terus beli tiket (bayaran menggukan c/card Kak Long). Ada 3 cerita melayu yg aku leh nonton di TGV w/walk bg tayangan 28/05/2011.

                                                        1) Kongsi
                                                        2) Nur Kasih
                                                        3) Karak

                                             Jeng.......Jeng.....Jeng........

Akhirnya pilihan aku adalah filem KARAK. Filem ni Keluaran KRU Studio. Aku minat gak filem keluaran KRU Studio ni. Ketiga2 adik beradik ni ada wawasan yg jauh dan yg paling penting diorang ni banyak duit. Huhuhuhuhu. Antara yg aku tahu ttg filem ni :

Tarikh Tayangan Di Pawagam : 26/05/2011
Pengarah : Yusry Abd Halim
Antara pelakon : Shahir AF8, Sheera Aiyob, Along Eyzendy, Kilafairy
Aku beli tiket pukul 2:45 petang. Sebelum gi nonton wayang tu aku masih ada perkara yg perlu dilaksanakan. Macam suspen je. Aku kene gi umah pengantin jiran aku. heheheh. Suspen lah sgt. kul 12 tengah hari tepat aku, kak long, abg iparku, dan anak buahku menuju ke rumah pengantin.......

                                                             2:45 petang

Masuk panggung n terus layan cite.

                                                            4:40 petang

Aku keluar dr panggung. Aku leh bagi 3 suku bintang dari 5 bintang lah utk filem ni. Kira aku layan lah jugak. Begini sinopsis yg aku leh ceritakan. Filem ini menceritakan ttg 4 pelajar kolej yang ingin pulang ke Kuantan setelah berkunjung ke Kuala Lumpur (tidak diceritakan apa yg diorang wat di KL. Rasanye berhibur). Dalam perjalanan pulang, mereka tersangkut dalam kesesakan jalan raya dan telah mengambil keputusan menggunakan jalan singkat. Semasa menggunakan jalan singkat tersebut macam-macam perkara telah berlaku dan mereka telah terserempak dengan Volkswagen berhantu yang berada disitu.Selepas itu bermulalah episod2 hitam bagi 4 pelajar tersebut. Mcm tulah gamaknye cite tu. Nak tahu lebih lanjut kenelah beli tiket n menonton filem tersebut di panggung2 wayang yg terdekat. Hehehehee.

4 comments:

ninest123 said...

louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, polo ralph lauren outlet, longchamp pas cher, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton, michael kors, louboutin shoes, sac longchamp, chanel handbags, tiffany jewelry, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, louboutin outlet, gucci outlet, prada outlet, prada handbags, longchamp, louboutin, jordan shoes, air max, ugg boots, replica watches, nike air max, nike outlet, nike air max, nike free, nike free, nike roshe run, polo ralph lauren outlet, ugg boots, longchamp outlet, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, louboutin pas cher, ray ban sunglasses, air jordan pas cher, longchamp outlet, tiffany and co, replica watches, burberry, uggs on sale, oakley sunglasses, louis vuitton, tory burch outlet

ninest123 said...

vans pas cher, sac guess, new balance pas cher, lacoste pas cher, nike air max, hollister pas cher, coach outlet, coach outlet, lululemon, ugg boots, timberland, kate spade handbags, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, coach purses, nike blazer, ralph lauren uk, air force, nike air max, michael kors outlet, hogan, replica handbags, michael kors outlet, nike air max, true religion jeans, hermes, michael kors, nike free run uk, michael kors outlet, oakley pas cher, north face, michael kors, hollister, true religion outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, michael kors, michael kors outlet, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, vanessa bruno, nike roshe, north face, converse pas cher, tn pas cher, burberry, mulberry, michael kors, ray ban uk

ninest123 said...

baseball bats, longchamp, nfl jerseys, ghd, jimmy choo shoes, vans shoes, nike air max, lululemon, new balance, ralph lauren, converse outlet, mac cosmetics, valentino shoes, nike huarache, oakley, north face outlet, iphone cases, soccer shoes, asics running shoes, wedding dresses, gucci, bottega veneta, soccer jerseys, chi flat iron, nike air max, hollister, babyliss, louboutin, p90x workout, reebok shoes, instyler, timberland boots, lancel, hollister, ray ban, mcm handbags, nike trainers, mont blanc, giuseppe zanotti, north face outlet, herve leger, celine handbags, insanity workout, ferragamo shoes, beats by dre, abercrombie and fitch, birkin bag, vans, hollister, nike roshe

ninest123 said...

canada goose uk, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, moncler, pandora charms, ugg boots uk, doudoune canada goose, moncler, moncler, louis vuitton, canada goose, juicy couture outlet, louis vuitton, links of london, juicy couture outlet, hollister, moncler, marc jacobs, wedding dresses, moncler outlet, montre pas cher, moncler, coach outlet, swarovski crystal, pandora jewelry, canada goose, moncler, thomas sabo, canada goose, louis vuitton, canada goose outlet, karen millen, canada goose outlet, sac louis vuitton pas cher, swarovski, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, moncler, louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, replica watches, toms shoes, supra shoes